Вхід | Реєстрація

Кобеляцьким воїнам-інтернаціоналістам вручили нагородні знаки і квіти

Кобеляцьким воїнам-інтернаціоналістам вручили нагородні знаки і квіти

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Для кобеляцьких воїнів-інтернаціоналістів святковий захід провели в актовому залі райдержадміністрації. Нагородними знаками і грамотами колишніх військових привітали голова районної Спілки ветеранів Афганістану Володимир Дрига та голова РДА Таміла Шевченко.

Ведучі нагадали, що доки в нашій країні був мир, молоді чоловіки і юнаки брали участь у бойових діях та військових конфліктах далеко від дому. Вони несли бойову вахту в горах Афганістану, виконували миротворчі завдання в Чехословаччині, Угорщині, Іраку, Югославії, Єгипті та інших гарячих точках.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять своїх бойових побратимів, які загинули під час виконання військових завдань,

Музичні вітання воїнам-інтернаціоналістам підготували Юлія Няйко, Борис Ярошенко, Антоніна Танська, Олександр Бражко, Альона Ткаченко, Наталія Бодня та Алім Чесак.

По завершенню заходу колишні військові поклали квіти до пам’ятного знаку своїм бойовим товаришам.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2018, 13:15 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації