Вхід | Реєстрація

Дорогу на Нехворощу відремонтують за 50 мільйонів

Дорогу на Нехворощу відремонтують за 50 мільйонів

У 2018 році дорогу Т1735, що з’єднує Машівку, Нехворощу та Кобеляки капітально відремонтують, використавши понад 50 мільйонів гривень. Решта доріг Новосанжарського району отримають 18,3 мільйона на поточний ремонт. Про це говорили під час засідання комісії Новосанжарської районної ради, яка відбулася 13 лютого у малому залі засідань.

На комісії депутати обговорили ряд питань, які винесуть на розгляд чергової сесії Новосанжарської районної ради, що відбудеться 16 лютого о 10:00. Зокрема, заслухали звіт голови Новосанжарської райдержадміністрації Сергія Бульбахи про соціально-економічний розвиток району у 2017 році. Також затвердили технічну документацію на ряд земельних ділянок на території Драбинівської об’єднаної територіальної громади і погодили передачу із 1 квітня майна Новосанжарській ОТГ.

Окремо розглянули питання ремонту доріг району в 2018 році. Заступник голови райдержадміністрації Рита Верба поінформувала присутніх про те, що найбільше фінансування на ремонт дороги отримає Нехворощанська ОТГ. На ремонт дороги Т1735, яка проходить з Машівки через Нехворощу на Кобеляки в цьому році із державного дорожнього фонду виділять більше 50 мільйонів гривень. На решту доріг району в 2018‑му витратять 18,3 мільйона гривень.

— Якщо у решті громад району проводитимуть поточний ремонт доріг, то на території Нехворощанської ОТГ будуть виконувати капітальні роботи, — пояснила після завершення засідання комісії Рита Верба. — При цьому відремонтують також і ділянку, яка сполучає Нехворощу та Соколову Балку і також перебуває у жахливому стані.

На ремонт доріг восьми необ’єднаних сільських рад у цьому році витратять 7,488 мільйона гривень. При цьому пріоритетними будуть дороги Пащенки — Супротивна Балка — Лахни та Супротивна Балка — Попове. Новосанжарська ОТГ отримає 551 тисячу 500 гривень, яку використають на ремонт дороги на Зачепилівку. Руденківська ОТГ відремонтує дорогу Балівка — Клюсівка, на це у неї 2 мільйони 769 тисяч гривень. Найбільше із ОТГ отримає Драбинівська, яка за отримані 4 мільйони 490 тисяч відремонтує дорогу Галущина Гребля — Маячка на відрізку до Сухої Маячки. Ще 3 мільйони гривень на свої дороги використає Малоперещепинська ОТГ.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2018, 12:20 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації