Вхід | Реєстрація

Я люблю своє місто за...

Я люблю своє місто за...

У центрі міста, біля Центру надання адміністративних послуг (дитяча бібліотека) активісти Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» ВГО «Інститут «Республіка» пропонували  перехожим горішньоплавнянам залишати свої зізнання в любові до рідного міста на стікерах жовтого кольору. Ось деякі з них: «За гарних дівчат», «Місто люблю, бо воно моє, наше. Це моя Батьківщина, тут народився сам і мої діти», «За компактність», «За робочі місця», «За красу».

Також на синіх стікерах мешканці Горішніх Плавнів залишали побажання за що б вони любили місто ще дужче. Ось деякі з них: «За безкоштовний Wi-Fi у громадських місцях», «Я хотів би, щоб у моєму місті всі дороги були заасфальтовані вчасно!», «За ефективну боротьбу з наркоманією», «Хочу бачити в місті чисті фонтани, сквери, і доглянутих тварин», «За більш чисте повітря».

Зібрані під час акції «Я люблю своє місто за…» зізнання в любові до міста, а також думки громадян – побажання до урбаністичних перетворень задля підвищення якості життя у місті, будуть передані до приймальні міського голови Горішніх Плавнів, а також будуть обговорюватися на зустрічах із депутатами Горішньоплавнівської міської ради.

Акція відбувалася паралельно у 26 містах у всіх куточках країни.

 

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка».

Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


Автор: Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2018, 10:47 | Горішні Плавні | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації