Вхід | Реєстрація

Юні козачата знову змагаються

Юні козачата знову змагаються

15 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав    районна станція юних туристів провела чергову гру. Цього разу в спортивній залі опорного закладу «Бутенківська зош І-ІІІ ступенів» змагалися  команди-рої: «Білицькі отамани» та «Козаки з Подолу» (опорний заклад «Білицька зош І-ІІ ступенів №1»), «Відсіч» (Бутенківська школа),  «Покрівські козачата» (Кобеляцька школа №3).

Перемогу в турнірі вибороли «Покрівські козачата». Це друга перемога школярів Кобеляцької школи №3 в турнірі «Забави юних козачат» у 2017/2018 навчальному році.  Всі команди-рої нагороджені грамотами відділу освіти райдержадміністрації.


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2018, 18:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації