Вхід | Реєстрація

День Державного Герба України відзначили вихованці Кременчуцької виховної колонії

День Державного Герба України відзначили вихованці Кременчуцької виховної колонії

19 лютого 2018 року для вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» провели патріотичну годину «День Державного Герба України», який був затверджений 19 лютого 1992 року Верховною радою України.

Вчитель історії Валентина Кульбашна розповіла юнакам про те, що з найдавніших часів символ тризуба шанувався як своєрідний магічний знак, оберіг. Де зустрічали це зображення археологи в перших століттях нашої ери. Хлопці дізналися про теорії походження і значення тризуба. Перегортаючи сторінки підручників, дізналися і про часи, коли Українська Центральна Рада прийняла Тризуб за офіційний герб УНР. Згадали безліч приказок та прислів’їв про рідну державу та її символи: калину, вербу, тополю, вишитий рушник. З’ясували значення символіки в житті українського народу.

«Захід мав на меті  поглибити знання учнів про нашу державу – Україну, розширення знань юнаків про національні символи України, формування національної свідомості підлітків, виховання патріотів рідної держави, поваги до її символів, любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасності», - зазначив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації