Вхід | Реєстрація

Як жителям Полтави підзаробити у 2018 році

Як жителям Полтави підзаробити у 2018 році

Скоро весна, а за нею спекотне літо, коли нічого не хочеться робити і всі думки лише про відпочинок. Для того, щоб не хвилюватися, де взяти гроші на мандрівку, вже зараз варто задумуватись над альтернативними методами заробітку.

Разом із порталом добової оренди житла Doba.ua ми обрали 4 способи підзаробітку, які не заважатимуть основній роботі.

 

Хендмейд

У світі, де більшу частину роботи доручають машинам, вироби, створені власноруч, починають цінуватися по-справжньому. Для того, щоб підзаробити на хендмейді, можна виготовляти все, що завгодно: від сережок до блокнотів і шкіряних пасків. Якщо ви полюбляєте кулінарію, можете пекти торти і капкейки на замовлення. Це теж дуже популярно.

Продавати свої творіння можна у спеціальних магазинах, що займаються реалізацією товарів українських виробників, або ж знаходити клієнтів самостійно через соцмережі. Такий підробіток дозволить займатися улюбленим хобі і отримувати з цього добрі гроші.

 

Репетиторство

Усі звикли вважати, що репетиторством займаються лише шкільні вчителі та студенти, які поки не можуть працювати повний день. Можливо, раніше так і було, але тепер завдяки інтернету репетиторство стало простим і навіть веселим способом підзаробити. Уроки можна проводити онлайн, сидячи в улюбленій піжамі з чашкою запашного чаю. Ким би ви не працювали або на кого не навчалися б, викладати можна все: починаючи зі звичайних шкільних предметів, програмування, екзотичних мов та закінчуючи ораторським мистецтвом. Обирайте будь-що і починайте шукати учнів! Зробити це можна на спеціалізованих сайтах, форумах чи просто через знайомих. З вашого боку не потрібно майже жодних фінансових затрат, окрім оплати за інтернет. Натомість ви отримаєте змогу познайомитись з цікавими співрозмовниками зі схожими інтересами.

 

Оренда квартир

Ні для кого не секрет, що на оренді квартир можна непогано підзаробити. Буде це довготривала оренда чи добова, яка більше підходить для туристів, обирати вам. Потрібно лише розмістити оголошення на спеціалізованому сайті і чекати на гостей.

Звичайно, аби заробляти максимально ефективно, потрібно врахувати низку особливостей. Так, наприклад, квартира в Тернополі, зняти яку можна лише довгостроково, принесе менше грошей, ніж якщо здавати її добово у літній період. Завдяки напливу туристів, її місячна вартість відіб'ється за півтора-два тижні, а може, і швидше. Якщо ж ваше житло знаходиться у місті, де кількість туристів не зменшується протягом року, основний акцент варто робити саме на добову оренду. Здебільшого так туристи і мислять: візьму квиток на потяг, зніму квартиру у Львові та влаштую собі справжню відпустку! Тому житло в туристичному місті — це безпрограшний варіант.

 

Фріланс

Упевнені, це слово ви чули вже не раз. З кожним роком фріланс стає все популярнішим способом підзаробити, не виходячи з власної домівки. Якщо раніше за такою схемою працювали здебільшого програмісти, тепер переваги фрілансу оцінили і представники інших професій. Ви можете приділяти такому підробітку 1-2 години на день, займатися улюбленою справою і відкладати на омріяну літню поїздку. Є безліч сайтів, на яких можна знайти підходящі вам завдання та взятися за їх виконання. Якщо готові проміняти вечірній перегляд серіалу на такий варіант підробітку, можете починати просто зараз!


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2018, 14:13 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації