Вхід | Реєстрація

Відбулось засідання комісії з питань розрахунків за спожиті енергоносії

Відбулось засідання комісії з питань розрахунків за спожиті енергоносії

20 лютого заступник голови райдержадміністрації Володимир Катишков  провів засідання районної комісії з питань розрахунків за спожиті енергоносії.

В ході засідання були обговорені питання стану розрахунків за спожитий природний газ, електроенергію та облаштування комерційних вузлів обліку засобами дистанційної передачі бюджетних установ.

Встановлено, що в закладах культури та медицини заборгованості за спожиті енергоносії відсутня.

Керівники бюджетних установ повідомили про стан виконання вимог п.2 глави 3 розділу Х Постанови НКРЕКП від 30.09.2015 №2494 «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем».

За результатами засідання заступником голови райдержадміністрації дано доручення керівникам закладів освіти, культури, медицини тримати на контролі питання погашення заборгованості за використаний газ та встановлення вузлів обліку в відповідний термін.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2018, 15:15 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації