Вхід | Реєстрація

Від «Кірово» кубок перейшов до «Шенгурів»

Від «Кірово» кубок перейшов до «Шенгурів»

У щорічному міні-футбольному турнірі на Кубок афганців відбулася зміна лідера. Якщо в 2017‑му головну нагороду отримали футболісти з Лебединого, то в цьому — з Шенгурів.

17 і 18 лютого сільські колективи фізкультури взяли участь у щорічному міні-футбольному турнірі з нагоди чергової річниці виведення військ із Афганістану. Усього в дводенному чемпіонаті взяли участь 24 команди. Змагання пройшли у два етапи: відбірковий і фінальний.

Для зручності спортивне товариство «Колос» розділило учасників на п’ять зон. Перший день змагань футболісти грали на спортмайданчиках у Кобеляках, Біликах, Бутенках, Канавах і Світлогірському. Із кожної зони до фіналу проходили по одному колективу. Заключний етап відбувся в Канавах. У неділю тут зібрались команди з Дрижиної Греблі, Орлика, Світлогірського, Біликів, Шенгурів та господарі поля.

Згідно положення змагань, спершу колективи визначили лідерів у підгрупах. У трійці Світлогірське, Білики і Канави сильнішими виявились світлогірці, у іншій підгрупі — шенгурівці. Саме ці команди і зіграли заключний матч кубкового турніру.

За результатами зустрічі шенгурівці обіграли своїх опонентів з рахунком 2:1. Отож, від лебединських футболістів Кубок афганців перейшов до їхніх колег із Шенгурів.

У матчі за третє місце біличани не залишили жодних шансів спортсменам із Дрижиної Греблі — 4:0. П’ятим став колектив із Орлика, який з результатом 2:1 переміг господарів майданчика.

Нагородження команд провели голова Спілки ветеранів Афганістану Володимир Дрига, депутат райради Володимир Жуков, голова Канавської сільської ради Сергій Гнатенко та голова спорторганізації «Колос» Віталій Детюк. Також вони вручили статуетки кращим футболістам турніру: воротарю Дмитру Лесику (Шенгури), захиснику Дмитру Куценку (Світлогірське), нападнику Ігорю Ніколаєнку (Світлогірське) та гравцю Владиславу Сядру (Шенгури).


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2018, 10:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації