Вхід | Реєстрація

Зі стовпа зняли чобіт за 500 гривень

Зі стовпа зняли чобіт за 500 гривень

17 лютого в центрі Нових Санжар селищна рада організувала свято прощання із зимою та зустрічі весни. Мешканці та гості селища ласували варениками та млинцями, танцювали разом із артистами із Гадяча та брали участь у веселих іграх.

Свято зібрало суботнього ранку в центрі селища кілька сотень жителів Нових Санжар. Настрій та атмосферу заходу гарантували артисти Гадяцького коледжу культури і мистецтв та Новосанжарського центру культури і дозвілля.

Гостей свята розважали не лише співами і танцями. На Масницю можна було поласувати безкоштовними млинцями, варениками та запашним чаєм. А дітлахам пропонували тістечка у вигляді жайворонків, пташок-символів весни. Всього під час заходу кухарі приготували, а новосанжарці  з’їли 100 кілограм вареників та 50 кілограм млинців.

Попоївши, можна було відпочити і більш активно. Приміром, позмагатися у конкурсах, які організатори влаштовували і для дорослих, і для дітей. За перемогу кожен учасник отримував приємний приз. Найбільш цінний трофей здобув юнак, який у цьому році таки зміг подолати абсолютно гладкий стовп, долізти до його вершини і зняти-таки з вершечка чобіт. За цей подвиг хлопчина отримав від організаторів свята 500 гривень.
По завершенню свята на площі спалили опудало Марени, символу зими.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації