Вхід | Реєстрація

Крадуть дорогі парфуми

Крадуть дорогі парфуми

Слідом за фірмовим віскі крадії обрали собі за мішень брендові парфуми.

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції із заявами та повідомленнями зверталися 74 рази. У 17 випадках правоохоронці порушували кримінальні провадження.

Більшість злочинів традиційно склали крадіжки — 9 випадків. У магазині «Єва», що в селищі Нові Санжари, викрали парфуми вартістю 649 гривень. Скоїла крадіжку жителька селища. Наразі вирішують питання про притягнення її до кримінальної відповідальності.

13 лютого в мешканця Нових Санжар із території дачного будинку у Варварівці вкрали металеві плити вагою 300 кілограмів. Як з’ясували поліцейські, скоїв крадіжку житель села Дудкин Гай.

Того ж дня у Малому Кобелячку із господарського приміщення викрали бензинову електростанцію, зварювальний апарат та велосипед.

16‑го патрульні поліцейські зупинили в Нових Санжарах мікроавтобус білого кольору, який перевозив трос металевої огорожі, попиляний на шматки різного діаметру. Трос був знятий із огороджувальних стовпчиків, що належать Райавтодору.

17 лютого сталася іще одна крадіжка в магазині «Єва». Невідомий чоловік таємно виніс із магазина парфуми «Крістіан Лакро» вартістю 660 гривень. Крадій потрапив на запис камер спостереження, проте ідентифікувати його особу в поліції поки що не змогли.

За тиждень у районі сталося одне самогубство. 71‑річна жителька Нових Санжар звела рахунки із життям, перерізавши собі сонну артерію.

У селі Райдужне поліцейські зафіксували факт хуліганства. Місцевий житель вчинив хуліганські дії щодо контролера філії «Полтаваобленерго»: нецензурно вилаяв того, виштовхав із подвір’я і, нібито, розбив робочий планшет. За даним фактом у поліції проводять перевірку.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2018, 15:11 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації