Вхід | Реєстрація

У травні в Підгорянській сільраді можуть відбутися вибори

У травні в Підгорянській сільраді можуть відбутися вибори

На початку тижня у Кобеляках почали жваво обговорювати новину про те, що наприкінці весни поточного року відбудуться вибори сільського голови у Підгорянській сільській раді. Нібито така інформація надійшла у партійний офіс однієї з політичних сил.

Нагадаємо, що Підгорянська сільська рада єдина у Кобеляцького районі, де немає законно обраного сільського голови. Анатолій Няйко, який виграв вибори в Підгорі у 2015 році, втратив посаду через гучний земельний скандал і кримінальну справу. Тому зараз у тамтешній сільській раді керує тимчасово виконуючий обов’язки голови Ірина Пищита.

Між тим на сайті Центральної виборчої комісії, станом на 21 лютого, редакція не знайшла офіційної інформації про призначення виборів на території Підгорянської сільської ради. Та під час подальшої перевірки нам вдалося дізнатися, що в ЦВК є проект відповідної постанови. Нібито вибори таки хочуть призначити на кінець травня. Так що, «диму без вогню не буває». Але, чи стане проект повноцінною постановою, ще ніхто не знає. Та в будь-якому разі ми спробуємо першими повідомити жителів Кобеляцького району про вибори у скандально відомій сільраді.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2018, 09:10 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації