Вхід | Реєстрація

Бутенківська громада може розширитися

Бутенківська громада може розширитися

Тим часом із Бутенківської об’єднаної територіальної громади надходить інформація щодо планів на найближче майбутнє. Цілком можливо, що до громади приєднаються деякі нині існуючі сільські ради. У всякому випадку, голова ОТГ Микола Скрильник не приховує амбітних планів. Вперше на публічному рівні він заявив про це на зібранні у Біликах минулого тижня.

У понеділок під час телефонної розмови Микола Володимирович підтвердив серйозність намірів. Він розповів, що перемовини будуть проходити, у першу чергу, із керівництвом та жителями Марківської, Золотарівської  та Кунівської сільських рад.

Скрильник розповів:

— Нам є що показати людям, є, що запропонувати. Бюджет громади вже становить 16 мільйонів гривень,що вдвічі більше, аніж у міста Кобеляки. Ще 1,8 мільйона на розвиток дає держава. Ми виконуємо всі свої зобов’язання перед Дрижиною Греблею, яка із нами об’єдналася. Ніхто не втратив роботи, навпаки, кількість робочих місць, як для чиновників, так і для робітників, збільшилася. Зараз набираємо людей у свою пожежну частину. У планах навесні відкрити у Дрижиній Греблі дитсадок, у червні — футбольне поле зі штучним покриттям, придбання вже четвертого шкільного автобуса. І це — лише по Дрижиній Греблі. Нехай сусіди приїжджають, дивляться, порівнюють і приєднуються.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2018, 09:12 | Кобеляки | Політика
1. 1juriy / 26 лютого 2018, 10:12
Порівняння бюджетів Кобеляк та Бутенківської ОТГ є мало інформаційним у даному випадку.У бюджеті Кобеляк відсутні 60відсотків пдфо працівників держ. установ та інших суб’єктів господарювання ,які зареєстровані в м.Кобеляки.У бюджет Бутенківської громади переклали 60відсотків пдфо з районного.Заслуги громади у цьому немає.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації