Вхід | Реєстрація

На автодорозі Полтава-Кременчук горіла фура із папером

На автодорозі Полтава-Кременчук горіла фура із папером

До редакції, о 18 годині зателефонував житель Кобеляк, який на своєму автомобілі повертався із Полтави. Чоловік повідомив,що став мимовільним свідком пожежі, що сталася прямо на автодорозі. Поряд із мостом через річку Кобелячок загорівся вантажний автомобіль.

Коли знімальна група «ЕХО» прибула на місце події там вже працювали кобеляцькі пожежні. Вони встигли загасити відкрите полум’я і витягали із напівпричепа папір, що тлів.

Автомобіль «Вольво» був завантажений папером,точніше макулатурою. Загорання помітив інший водій, який проїжджав мимо. Він і викликав пожежних. Під час надзвичайної події ніхто не постраждав. Причину пожежі мають вияснити вогнеборці та поліцейські, які згодом теж приїхали на місце події.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2018, 21:58 | Кременчук | Надзвичайне
1. Чудо Юдо / 24 лютого 2018, 09:13
Цікаво, що то за пожежна машина в кінці? У нас наче таких понтів не водиться...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації