Вхід | Реєстрація

Найкращі туристичні напрями для сімейного відпочинку з дітьми

Найкращі туристичні напрями для сімейного відпочинку з дітьми

Найкращий відпочинок – це відпочинок з родиною. Обираючи тур, важливо розуміти, що коли ви збираєтесь у подорож разом з подружкою чи хлопцем – фактори вибору будуть одними, а коли з вами їде дитина – зовсім іншими. Наприклад, замість веселих дискотек, можливості спробувати дайвінг і сходити в гори, потрібно звертати увагу на те, наскільки довгий вас чекатиме переліт, чи є на території неглибокий басейн, чи буде можливість залишити дитину дошкільного віку з нянею.

В любому випадку, відпочинок з дитиною це велика відповідальність для батьків. А щоб відпустка сподобалась не тільки дорослим, а й дітям, потрібно з розумінням та відповідальністю підійти до вибору курорту. Пропонуємо вам декілька найпоширеніших варіантів, куди полюбляють приїжджати цілими родинами.

Не дивлячись на те, що Єгипет знаходиться фактично серед пустелі, курорти типу Шарм-ель-Шейху чи Хургади цілком пристосовані до того, щоб приймати гостей з дітками. Наприклад, готель 5* в Шарм-ель-Шейху у районі Набк-Бей з розкішними просторими номерами, дайвінг-центрами та водяними атракціонами. Спеціально для дітей на території готелю побудована велика дитяча площадка та знаходиться неглибокий басейн. Ввечері тут можна пройтись по території поблизу моря, щоб подихати цілющим повітрям та насолодитись незвичними пейзажами. Гарячі тури в Єгипет з Киева на 7 днів будуть коштувати від 550 доларів з двох.

Країна середземномор`я - Туреччина, що полюбилась і дорослим, і дітям. Милі оку пейзажі гірських хребтів з зеленими деревами, синє море та чисте повітря зроблять вашу відпустку незабутньою. Курорт Кіріш – чудове місце для сімейного відпочинку. На сайті «Скидочник» знайдеться привабливий варіант для відпустки з дітьми. Розкішний готель 5* з аквапарком, басейном та сауною на території, просторими номерами та чудовими видами з вікон. Ваша малеча може поплавати у басейні, а також пограти з професійними аніматорами. За тиждень відпустки вам доведеться заплатити 730 доларів з двох людей.

Болгарія - країна славиться не лише чистим морем, помірними по вартості курортами, а й відпочинком для дітей. Так, ви можете відправитись у відпустку як дорослим складом, так і з дитиною, адже в Болгарії є декілька дитячих комплексів для відпочинку. Наприклад, відомий Чорноморець, де поблизу охайний пляж, чиста морська вода та купа розваг для дітлахів. Ціни на відпочинок в Болгарії починаються від 265 євро з одного.

Загалом, на інтернет-платформі «Скидочник» сотні актуальних пропозицій: гарячі тури та путівки раннього бронювання. Ви можете замовити тур у будь-якому напрямку, і для цього вам не потрібно буде переглядати десятки схожих сайтів з ідентичними пропозиціями. В каталозі «Скидочник» вже відібрані найсвіжіші тури від відомих туристичних агенцій з приємними знижками.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2018, 15:42 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації