Вхід | Реєстрація

За одну добу у Полтаві поліцейські затримали двох нетверезих водії з наркотиками у салоні

За одну добу у Полтаві поліцейські затримали двох нетверезих водії з наркотиками у салоні

Нетверезі та ще й із забороненими речовинами в салоні автомобіля: патрульні притягли до відповідальності двох водіїв-порушників.

Учора, близько 16-ї години, інспектори під час патрулювання вулиці Київське шосе помітили автомобіль Opel, водій якого порушив ПДР. Охоронці порядку зупинили транспортний засіб.

Під час спілкування патрульні запідозрили, що керманич перебуває в стані наркотичного сп’яніння – про що свідчили явні ознаки. Однак, від проходження тесту для підтвердження чи спростування цього факту, водій відмовився у присутності двох свідків.

На підставі ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" патрульні запропонували провести поверхневу перевірку на наявність заборонених речовин та предметів.
Під час поверхневої перевірки у водія виявили шприц із речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну, загальним об'ємом 1. 5 см3.

Поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами у стані сп’яніння).

На місце події викликали слідчих.

Інший випадок мав місце на провулку Керамічному. Водій автомобіля Chevrolet Aveo кермував у стані наркотичного сп'яніння. Також охоронці порядку встановили, що таке правопорушення полтавець вчиняє вдруге протягом поточного року.

Вартові порядку прийняли рішення провести поверхневу перевірку транспортного засобу та його власника. Відтак, у салоні авто, виявили медичні шприци, наповнені прозорою та коричневою речовиною, загальним об'ємом 50 см3. Походження схованки громадянин пояснити не зміг.

Також, у встановленому законом порядку, водієві запропонували пройти освідування на стан сп'яніння. Втім, він відмовився у присутності двох свідків. На чоловіка були складені адмінматеріали за ч. 2 ст. 130 (керування особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за керування ТЗ у стані сп'яніння) та ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).

Керманича разом із усім арсеналом заборонених речовин передали СОГ.

Шановні полтавці та гості міста, Ви завжди можете повідомити патрульним про підозрілих осіб чи предмети дзвінком на службу 102! Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити місто безпечнішим!


Автор: Патрульна поліція Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2018, 11:10 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації