Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтавщини продовжують вивільняти автомобілі зі снігових заметів

Рятувальники Полтавщини продовжують вивільняти автомобілі зі снігових заметів

Внаслідок складних погодних умов, зокрема поривів вітру, сильних снігопадів, хуртовин, снігових заметів рятувальники Полтавського гарнізону ДСНС України продовжують надавати допомогу водіям автомобілів на автошляхах області.

Станом на 06:00 1 березня рятувальники відбуксирували 68 автомобілів (67 – вантажних, 1 – легковий), в яких перебували 82 людини. Загалом, співробітники Служби порятунку виїжджали понад 40 разів на виклики щодо вивільнення автомобілів зі снігового полону.

Для оперативної допомоги водіям залучалися 92 чоловіки особового складу ДСНС та 37 одиниць техніки.

Наразі рятувальники продовжують працювати на автодорогах Полтавської області та надавати допомогу водіям.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з проханням у період негоди бути особливо обережними та обмежити перебування на вулиці біля дерев, рекламних конструкцій, ліній електропередач та інших небезпечних об’єктів. По можливості обмежити користування власним автомобільним транспортом та слідкувати за дітьми, які можуть самостійно виходити на вулицю у період негоди.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2018, 11:58 | Полтавщина | Надзвичайне
1. Zorn / 1 березня 2018, 13:38
До теми снігу додам свій коментар. Сьогодні пів дня відкидав сніг вдома та у своєї старої родички, яка живе на другому кінці міста. От коли йшов від неї то знову думав про одиноких немічних старих людей та територіальний центр. Пройшовши майже все місто, ніде не бачив соціальних працівників з лопатами в руках. А тридцять чоловік з офісу терцентру якби пішли до стариків то була б конкретна допомога. А так сидять по своїх кабінетах та чаї ганяють. Зате звітуються на папері про тисячі наданих соціальних послуг.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації