Вхід | Реєстрація

Вночі дороги державного значення чистило понад 120 одиниць спецтехніки

Вночі дороги державного значення чистило понад 120 одиниць спецтехніки

Проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечений. Попри певні ускладнення в русі, жодних обмежень на території Полтавської області встановлено не було. Через великий наплив великовагового транспорту затори виникали на спусках та підйомах у декількох районах.

З початку негоди від снігу підрядниками Служби автомобільних доріг у Полтавській області було розчищено понад 1 500 км міжнародних, національних, регіональних, територіальних автошляхів. Техніка працювала в усіх районах. В роботі задіяні механізми дочірнього підприємства «Полтавський облавтодор» та приватних компаній.

— Цієї ночі на дорогах спостерігався значний наплив великовагового транспорту, який заважав роботі снігоприбиральної техніки. Попри прохання та застереження водії вантажівок продовжували рух, чим провокували утворення заторів, — розповідає директор ДП «Полтавський облавтодор» Віталій Туз.

Ускладнення руху виникали здебільшого на підйомах в Полтавському, Великобагачанському, Решетилівському районах.

— Перевантажені фури або ж автомобілі з непристосованою гумою до даних дорожніх умов не могли піднятися на гору. В результаті заблокований рух та неможливість роботи снігоприбиральної техніки. Дякуємо підрозділам ДСНС та Патрульної поліції, які допомагали забезпечити проїзд цієї ночі, — говорить заступник начальника Служби автомобільних доріг Анатолій Мягкохліб.

В середньому товщина снігу становила 25–30 см. Вночі наслідки негоди на дорогах державного значення ліквідовувало понад 120 одинць спецтехніки та 150 дорожніх працівників. В разі виникнення проблемних ситуацій на дорогах, необхідно звертатися в колл-центр Служби автодоріг за номером 050 409 80 01 (цілодобово).


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2018, 14:11 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації