Вхід | Реєстрація

На Полтавщині за вихідні дев’ятеро людей ймовірно отруїлися чадним газом

На Полтавщині за вихідні дев’ятеро людей ймовірно отруїлися чадним газом

Зокрема, трагічний випадок стався у Гадяцькому районі. З власного будинку до медичного закладу доставлено родину – 60-річного чоловіка, його 55-річну дружину, їх 30-річну доньку та двох онуків (2008 р.н та 2014 р.н). Наразі діти знаходяться у лікарні.

У Кобеляках до приймального відділення лікарні було доставлено 43-річну жінку та її 3-річну дитину. Обоє отруїлися чадним газом в своєму домогосподарстві.

У Диканському районі газом отруїлося газом подружжя (1973 р.н та 1972 р.н). За попередньою інформацією, причиною стала несправність пічного опалення. Стан здоров’я обох наразі задовільний.

88-річна пенсіонерка загинула під час пожежі у власному будинку в селі Супрунівка Полтавського району. ЇЇ тіло виявили рятувальники. Попередня причина пожежі – необережне поводження з опалювальним пристроєм.

Поліція Полтавщини закликає громадян підвищити свою увагу щодо дотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації печей, користування обігрівальними приладами, при користуванні вогнем, аби не допустити нещасних випадків у своїй домівці.

Бережіть життя своє та близьких, суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки!


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2018, 11:11 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації