Вхід | Реєстрація

У Миргороді нетверезий водій намагався втекти від поліцейських і протаранив дорожню опору

У Миргороді нетверезий водій намагався втекти від поліцейських і протаранив дорожню опору

Під час нічної зміни працівники групи реагування патрульної поліції Миргородського відділу, склали 5 адмінматеріалів відносно водія автомобіля «ВАЗ», водій якого, проїхавши на заборонений сигнал світлофора, намагався втекти від поліцейських і допустив зіткнення з дорожньою спорудою.

Водій автівки не виконав вимогу поліцейських щодо зупинки транспортного засобу і на перехресті в’їхав у дорожню споруду.

Під час перевірки документів поліцейські помітили, що 19-річний керманич має явні ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої «Драгер» показала результат - 0,48 проміле. Окрім того, чоловік не мав усіх необхідних для водія документів.

На порушника складено 5 адмінпротоколів за статтями КУпАП – 122-2 (невиконання водієм вимог про зупинку), ч.6 121 (порушення водієм експлуатації транспортних засобів), 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження дорожніх споруд), ч.2 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння).


Автор: Миргородський відділ поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2018, 11:50 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації