Вхід | Реєстрація

У Миргороді 30-річний чоловік «обчистив» банківську картку знайомої

У Миргороді 30-річний чоловік «обчистив» банківську картку знайомої

За допомогою у встановленні особи правопорушника, який з платіжної банківської картки викрав 4 тисячі гривень, до Миргородського відділу поліції звернулась 34-річна містянка.

В повідомленні йшлося, що на телефон потерпілої надійшло смс-повідомлення про здійснення транзакції грошей з її платіжної картки, в той час як сама заявниця перебувала вдома і ніяких банківських операцій не здійснювала.

За фактом крадіжки в Миргородському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили особу крадія.

З’ясувалось, що напередодні заявниця довірила 30-річному знайомому свою банківську картку для зняття частини готівки та повідомила ПІН-код.

Чоловік виконав прохання потерпілої, але і привласнив всю решту чужої готівки собі.

Згідно санкції статті правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: За матеріалами Миргородського відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2018, 15:41 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації