Вхід | Реєстрація

Не царська це справа про пішоходів думати

Не царська це справа про пішоходів думати

Сьогодні у одній із соціальних груп користувач Вероніка Богданова виклала фото, на якому медики госпіталізують жінку-пішохода. Їй наклали на ногу шину і переносять на носилках у автомобіль швидкої.

Тут треба пояснити, що з моменту останнього снігопаду у місті не чистився жоден тротуар. Навіть у центрі. У цьому можна переконатись по фото, зроблених нами сьогодні. Саме через недбалість міської влади пішохід і постраждала. Цікаво, чи відшкодує їй лікування міський голова або керівник сервісної служби?

Натомість, протягом минулого року з міської казни витратили 600 000 гривень на утримання футбольної команди. Замість того, щоб придбати трактор для розчистки тротуарів і взяти на роботу двох водіїв, які за добу могли б ліквідувати незручності для пішоходів.

Крім того, учора з усією помпезністю міська рада відзначила свято 8 березня. На концерт запросили кількох столичних тенорів. До речі, на ці забави депутати виділили 45 тисяч гривень. У Центрі культури, як завжди, вільних місць не було. Концерт же безкоштовно проводили! Глядачі ще довго згадуватимуть, який гарний захід організував очільник міськради Олександр Копелець. Ітимуть нерозчищеними тротуарами, ковзатимуться, падатимуть, травмуватимуться… але хвалитимуть.

 

P.S. Як стало відомо редакції, лікарі діагностували у потерпілої перелом гомілки зі зміщенням.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2018, 15:20 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Чудо Юдо / 6 березня 2018, 15:33
Був днями у Решетилівці. Розумію завдяки чому це поселення стало містом - там центр в рази краще розгорнутий і дороги, і тротуари ніж у Кобеляках.
Цікаво, а у Решетиоівці є така конче необхідна річ як власна футбольна команда?
2. skarm / 7 березня 2018, 00:20
А ті 600 тисяч точно всі пішли на футбольну команду, всі-всі ???
3. КАМаз / 7 березня 2018, 14:34
Всі всі до копійочки можеш не сумніватись. А ще Водоканал з МСС кинули так по 50 тисяч як мінімум.
4. микола козак / 8 березня 2018, 09:32
Цікаво , а чи автор хоч у себе біля дому розчистив тротуар ?Усі привикли , що їм повинен все робити Копелець , а самі палець об палець.Я живу не в цегнтрі міста , але вранці після снігопаду люди йшли на роботу вже по розчищеній дорозі.А в центрі повинні були розчистити тротуари людарі , які сидять по кабінетах і не надіятись , що 5-10 працівників комунальних служб можуть розчистити все місто.А ЕХО в наглянку , безсовісно проводить травлю Копельця , виконуючи чиєсь замовлення .Ви там в ЕХО всі продажні і безсоромні.
5. Чудо Юдо / 8 березня 2018, 10:48
4.микола козак
«А в центрі повинні були розчистити тротуари людарі , які сидять по кабінетах і не надіятись , що 5-10 працівників комунальних служб можуть розчистити все місто.А ЕХО в наглянку , безсовісно проводить травлю Копельця , виконуючи чиєсь замовлення»

Привіт Копельцю!
На фото - ЦЕНТР міста, центральніше не буває. Той відрізок тротуару, який ні біля чийого двору, спуск, а його навіть не посипали. Я сам «сповзав» по тій горі і ледь не вбився. І у скільки зараз обійдеться тій жінці лікування перелому? Чи то може вона заказала продажним і безсоромним ЕХО написати про те, що їй у копійку влетіло тепер тупа економія на людях?

Ніхто не чекає що 5-10 працівників комунальних служб все лопатами відкидають - це повинні зробити тракторами. Але чомусь трактори майже не виїжджали, що, бензину немає, економимо? Двір міськради зате вичищений гарно (не вірите - загляньте), а на третьому фото - той самий квартал де міськрада знаходиться, не гребнуто ні разу.
Тут питання про доцільність виділення коштів.
Економимо на пальному, економимо на піскові та солі, нам же ще треба нові бутси покупляти міському футбольному клубі. А поламані ноги у людей - то їх проблеми!

P.S. у мене біля двору прочищено добре.
6. babayko / 8 березня 2018, 11:05
Интересно, а если я там упаду и сломаю ногу мне кого винить? Себя, потому что возле своего двора не откидал?..
7. микола козак / 8 березня 2018, 11:42
Не дай грошей на футбол , найдуться люди , які скажуть , що міський голова ігнорує спорт.Як на мою думку , то керівники установ і організацій повинні були б вивести на очистку всю громаду , це стихія , і потрібно всим думати , щоб було добре , Чомусь ЕХО не критикує районну раду , райадміністрацію , а чому , нема за що ?Та тому , що виконують замовлення , є бажаючі , які рвуться до корита.Я ніколи не був прихильником Копельця , але коли людину постійно обс...... , то виникає багато питань.Звичайно поламані руки це недобре , але і безглузда критика теж не красить цю бульварну газетку , в якій нічого путнього , а ціну за неї деруть , як за якесь всесвітнє видання , чому їх ніхто за це не покритикує.От поряд в Кременчуці жодного ЗМІ немає з такою ціною , а читати в ЕХО немає чого .
8. ЛУНА / 8 березня 2018, 12:53
6.babayko
« не критикує районну раду , райадміністрацію , а чому , нема за що ?»

Как почему?Да потому что райсовет и госсадминистрация потихоньку умывает руки.Как в прочем и вся власть по вертикали,вот сельским и городским советам только кивать не на кого,прозевали,исправляйте.
9. Adekvatov / 8 березня 2018, 16:12
Случайно попалось на просторах тирнету Посилання на scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net
10. Serg73 / 20 березня 2018, 11:02
Автор статті "Не царська це справа про пішоходів думати" О.Діденко нагадуе дворняжку, яка сидить в будці і лає на все те, що відбуваєтся навкруги. І не зрозуміти йому, що його право і можливості у встановленні своїх думок обмежені ланцюгом, яким він прикутий до свого господаря. Та й ніхто його не боїться і не звертає на нього уваги за вийнятком обмеженої кількості його прихильників, які в захваті від його ідей. А свої ємоції виражають словами І.Крилова з відомої байки:
"Ай, Моська! Знать она сильна,
Что лает на Слона."
А меру міста Копельцю О. не потрібно звертати увагу на чиєсь жалібне скавучання, хоча без таких «Мосьок» свита короля, як свідчить історія, не буває завершеною. На жаль, комусь треба виконувати і роль шутів.
11. ivanrywa / 21 березня 2018, 12:05
7.микола козак
«Та тому , що виконують замовлення»

Це вже цікаво.Давайте факти,якщо ви себе поважаєте,і відповідаєте за свої слова.Буде цікаво,усім.
12. микола козак / 21 березня 2018, 14:38
11.ivanrywa
«Це вже цікаво.Давайте факти,якщо ви себе поважаєте,і відповідаєте за свої слова.Буде цікаво,усім.»

Які Вам потрібні факти , коли хто б не вс...сь , винен міський голова.Ви подивіться по ТВ , що твориться в столиці і там несуть відповідальність комунальні служби , а в Кобеляках у всьому винен міський голова.Мабуть щось не поділив з Поповичем , Філоненком , які Ісипа просто обожнювали , навіть репортаж вели , як Ісип з Галушкою борщ в Америці варили.То ж були туристи , до яких приєднувались і газетярчики.І якщо якась жінка із-за своєї необережності щось пошкодила , то чому не спитати в автора , чому він , як громадянин не допоміг тій жінці?Пройдіть по тротуарах центру міста і побачите , що там де проживають добрі господарі , там і тротуари почищені , а де нехлюї , там кучугури.А Діденку порадив би зайнятися більш корисними розслідуваннями.Так в Кобеляках по місту кожного дня деренчать бензопили , знищуючи зелені насадження , кожного дня КАМАЗИ везуть дуб діаметром від 20до 70см в діаметрі , якому ще б рости і рости і якого в Кобеляцькому районі не так і багато.Вияснив би хто ж дозволяє знищувати природу і хто від цього отримує який зиск .Оце було б солідно з боку Діденка і Філоненка , але тут СЛАБО?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації