Вхід | Реєстрація

Внаслідок пожежі в будинку 3 людини отримали травми

Внаслідок пожежі в будинку 3 людини отримали травми

6 березня о  02:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у одній із квартир на 2-му поверсі 2-поверхового житлового будинку на вул. Робітничій в м. Миргород.

Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що внаслідок пожежі 3 людини отримали травми та були доставлені в місцеву лікарню для надання медичної допомоги. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання. Під час гасіння пожежі евакуйовані п’ятеро людей.

Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 60 кв. м., дерев’яне перекриття, меблі. Рятувальники не допустили поширення полум’я на поруч розташовані 5 квартир.

До гасіння залучалися 12 чоловік особового складу 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 5 одиниць техніки.

Причина пожежі встановлюється.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2018, 11:09 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації