Вхід | Реєстрація

Обираємо найфотогенічнішу дівчину

Обираємо найфотогенічнішу дівчину

Тижневик розпочинає традиційний конкурс у рамках шоу-проекту «Надворсклянська україночка».
24 березня відбудеться районний молодіжний конкурс «Надворсклянська україночка — 2018». Доки дівчата готуються до участі в ньому, «ЕХО» пропонує обрати нашим читачам «Міс Фотогенічність». Цей титул учасниця конкурсу отримає під час нагородження.

За титул найвродливішої та найталановитішої дівчини Кобеляцького району боротимуться шість претенденток. Презентуємо вам фотографії учасниць та коротку інформацію про них. А ви, шановні читачі, уже зараз можете надсилати SMS-повідомлення з ім’ям та номером дівчини, яка вам найбільше сподобалась.

Повідомлення приймаються до 23 березня за номером (097)903–92–67. Зараховується лише одне повідомлення з телефонного номера. Конкурсантка, яка набере найбільшу кількість голосів, отримає титул «Міс Фотогенічність — 2018».

 

Детально про кожну учасницю Ви можете почитати тут: http://exo.in.ua/girls/comp/8


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2018, 09:37 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації