Вхід | Реєстрація

У дорожній пригоді травмувалася людина

У дорожній пригоді травмувалася людина

Хоча зима, як пора року, вже й склала свої повноваження, проте погодні умови залишаються небезпечними для власників авто. Водії продовжують порушувати швидкісний режим на дорогах, їздять не на зимовій гумі, є неуважними за кермом і тому подібне. За минулий місяць сталося 7 дорожньо-транспортних пригод, у одній з яких людина травмувалася. Про це нам повідомив старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Вадим Мазуркевич. Він коротко розповів про кілька дорожніх аварій та проаналізував причини їх виникнення.

5 лютого цього року о 10 годині по вулиці Центральній селища Царичанка водій П., керуючи «Таврією», під час виконання розвороту допустив зіткнення з «Рено Логан». Автівки зазнали механічних пошкоджень.

Цьго ж дня о 17:40  у Царичанці власник «ВАЗу» М., виїжджаючи з другорядної дороги вулиці Соборної, не надав перевагу в русі автомобілю «Фольксваген», що рухався головною дорогою вулиці Царичанської. Внаслідок чого відбулося зіткнення.

17 лютого о 8 годині ранку на провулку Степному, не врахувавши дорожньої обстановки, водій Є., керуючи автомобілем «ВАЗ», зіткнувся з «Шевроле».

22 лютого о 17:30 водій Н., керуючи автомобілем «ВАЗ», під час виїзду з другорядної дороги вулиці Театральної на головну Нагорну не надав переваги в русі «Рено». При зіткненні пасажирка «ВАЗу» отримала тілесні ушкодження.

Ці ДТП сталися через порушення правил водіями проїзду перехресть (3 ДТП). Дві пригоди виникли через неурахування дорожньої обстановки, а саме, близького покриття дороги. Останні ДТП сталися через неуважність водіїв. Поліцейський наголосив власникам автотранспортних засобів та пішоходам про те, що потрібно дотримуватися правил дорожнього руху, особливо під час ожеледиць і снігових хуртовин. Та зазначив, що часто водії порушують правила, коли не включають світлових фар під час руху за межами населених пунктів. До травня місяця правила ніхто не відміняв.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2018, 11:25 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації