Вхід | Реєстрація

Із «Океану» витягли пивну кегу

Із «Океану» витягли пивну кегу

Із 26 лютого по 5 березня до Новосанжарського відділення поліції надійшли 80 заяв та повідомлень. За 10 були порушені кримінальні справи.

26 лютого надійшла заява від жителя Пристанційного про те, що у нього невідомий викрав металеву плиту, бідон та метал вагою 50 кілограмів. 2 березня злочин розкрили. Крадіжку скоїв житель Пристанційного, 1969 року народження.

26 лютого в жительки Руденківки вкрали металеву плиту, газовий балон та газову напівавтоматику.

Того ж дня від жительки Нових Санжар надійшла заява, що на почату лютого з її  будинку викрали особисті речі: туфлі, блузку та лінолеум.

28 лютого селищна рада повідомила, що у період із 25 по 30 січня на мосту Івана Купала,  через річку Ворона, викрали 25 метрів кабелю вуличного освітлення.

У період з кінця листопада до 2 березня невідома особа зламала замок дверей магазину «Океан» та вкрала пивну кегу ємністю 50 літрів.

26 лютого до поліції звернувся житель Лелюхівки, який повідомив, що один із мешканців села зберігає коноплю. За вказаною адресою виїхала оперативна група, яка вилучила 30 грамів речовини, зовні схожої на коноплю.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2018, 12:37 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації