Вхід | Реєстрація

Творчий конкурс юних талантів

Творчий конкурс юних талантів

У часи, коли погодні умови не сприяють подорожам   та  проведенню змагань в польових умовах, районна станція юних туристів проводить малорухливі заходи. До таких відноситься  районний творчий конкурс «Рідний край: туризм нас єднає», на який учні представляють свої малюнки, фотографії, літературні доробки.  В цьому році конкурс присвячений 95-й річниці утворення Кобеляцького району. Саме 7 березня 1923 року був утворений наш район.

Сьогодні підведено підсумки та визначено переможців. Всього  114 учнів у трьох вікових групах  подали свої роботи для конкурсного відбору у номінаціях: «Я малюю Україну», «Люби і знай свій рідний край» (фотографії), «Лірика туристських стежок» (вірші та проза).  27 робіт  юних художників, фотографів та любителів художнього слова визнано призерами та  відзначено грамотами  відділу освіти Кобеляцької райдержадміністрації.  А перемогу у творчому конкурсі здобули: за найкращі фото – Гребенюк Іван (Кобеляцький будинок дитячої та юнацької творчості)), Стрюк Максим (опорний заклад «Бутенківська ЗОШ»), Жеребець Ірина (БДЮТ); за найкращі малюнки – Карюк Єфстафія (Кобеляцький НВК №1), Масич Яніна (Кобеляцька ЗОШ №3), Ягольник Альона ( опорний заклад «Білицька ЗОШ №1»); за найкращі твори літературних жанрів – Уткін Антон (НВК №1), Білаш Максим (БДЮТ), Антонюк Діана та Кинька Анастасія (обидві із Білицької  ЗОШ №2), Кандрін Натан (Василівська ЗОШ),   Татушенко Денис та Кузема Тарас  (БДЮТ).  Їх теж  нагороджено грамотами відділу освіти райдержадміністрації.

Підводячи підсумки конкурсу організатори та члени журі  вважають що даним заходом досягнуто поставлених завдань. А саме:  виховання в учнів любові до рідного краю, привернення уваги до розвитку дитячих туризму та краєзнавства, створення умов для самореалізації та творчого розвитку школярів, формування у них позитивного мислення та оптимістичного ставлення до життя.


Автор: Кобеляцька районна станція юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2018, 20:09 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації