Вхід | Реєстрація

Жіночий день на Приоріллі

Жіночий день на Приоріллі

День 8 Березня у Царичанці припав на понеділок 5-го.

Спочатку в приміщенні Царичанської селищної ради голова ОТГ Геннадій Сумський та депутат обласної ради Гошгар Мухтаров привітали жінок зі святом, зокрема, представників первинних ветеранських організацій, керівників шкіл, дитячих садків та інших підрозділів громади. Чоловіки подякували їм і вручили солодкі подарунки.

На 10 годину в адмінбудівлі зібралось багато жінок з усіх громад: Царичанської, Могилівської, Китайгородської, Ляшківської. Зал був святково прикрашений різнобарвними кульками. Про святкове вбрання для зали подбав депутат обласної ради Гошгар Мухтаров. Забігаючи наперед, крім особистих привітань, народний обранець вручив викладачам художнього відділення школи естетичного виховання Ірині Красюк та Руслані Коваленко обладнання для пісочної анімації. За допомогою цього обладнання юні художники будуть навчатися сучасному мистецтву.

До початку урочистої частини присутні прослухали виступ учениці школи естетичного виховання Софії Белькевич, яка грала на фортепіано.

Спеціально на свято приїхав народний депутат Олег Кришин. Привітавши прекрасну половину, він вручив жінкам грамоти і подяки, цінні подарунки та грошові премії. Голова Ляшківської громади Юлія Омелян подякувала Олегу Юрійовичу за співпрацю і передала йому пиріг.

До привітань долучилися Гошгар Мухтаров, депутат районної ради Олександр Дубовик, голова Царичанської громади Геннадій Сумський.

Далі відбувся святковий концерт, який вели Андрій Мельник і Оксана Ромашко. Кожен виступ самодіяльних артистів супроводжувався відеороликом. Жінок і дівчат вітали дитячий хор «Тоніка» школи естетичного виховання, маленькі солістки Таня Рубанка, Віолетта Зубова, ансамбль «Домісолька», гурт «Лайм Некст», Світлана Толошна, Христина Перепелиця, Олена Майна, Юлія Задорожня, Оксана Ромашко, Олена Сульжик та Сергій Сідак. Крім того, у фойє була представлена весняна виставкова експозиція творчих робіт гуртківців БДЮТу та інших майстрів. Наприкінці святкового заходу на присутніх глядачок чекав сюрприз від народного депутата. Кожній жінці старшокласники подарували жовті тюльпани.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2018, 13:32 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації