Вхід | Реєстрація

З негодою боролися разом

З негодою боролися разом

Кінець лютого і початок березня здивував українців величезною кількістю снігу. І сьогодні нестійкі й примхливі погодні умови спонукають усі служби, причетні до боротьби зі стихією, бути завжди напоготові.

Для боротьби зі сніговою масою на території Царичанської громади залучається 23 одиниці техніки. Хуртовини, сильний поривчастий вітер намели снігові намети, які подекуди сягають півтора метра. На дорогах державного значення роботи ведуть працівники Царичанської філії автодоріг. Розчистка доріг, вулиць місцевого значення була скоординована спеціалістами селищної ради, на чолі з головою Геннадієм Сумським. Спочатку були прочищені дороги до шкіл, дитсадків, лікарні, амбулаторій та інших соціальних об’єктів. Значний тягар визволення вулиць зі снігового полону взяли на себе сільськогосподарські товариства, фермери, підприємці: комунгосп, ПАТ «Дніпроенерго», ТОВ «Царичанське АГРО», товариства «Господар», АФ «Світанок», «Преображенка», «Царичанка», АФ «Грант», фермерські господарства «Дніпро», «Вікторія», «Нове», «Сяйво», «Людмила», «Гружискас» та багато інших.

Керівництво селищної ради запрошує долучатися, у разі потреби, до спільної боротьби зі снігом усіх інших фермерів і підприємців, які мають відповідну техніку.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2018, 17:40 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації