Вхід | Реєстрація

На трасі у Козельщинському районі знайшли тіло загиблого внаслідок ДТП чоловіка

На трасі у Козельщинському районі знайшли тіло загиблого внаслідок ДТП чоловіка

На Козельщині знайшли тіло 31-річного чоловіка, який, судячи з травм, загинув внаслідок ДТП. Правоохоронці шукають причетних до аварії.

10 березня у Козельщинському районі знайшли тіло чоловіка з ушкодженнями, характерними для ДТП. Правоохоронці шукають причетний до пригоди автомобіль та його водія. Про це повідомило управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

Подія сталася на 58 кілометрі траси Полтава — Олександрія, неподалік залізничного переїзду «Куликівка». Загиблим виявився мешканець села Оленівка Козельщинського району, 1986 року народження. Він мав тілесні ушкодження, характерні для ушкоджень, отриманих внаслідок ДТП.

На місці події знайшли уламки прозорого скла, сірого пластику та фрагменти зеленої фарби. Поліцейські розшукують водія та автомобіль, причетних до ДТП.

Якщо ви рухалися цією ділянкою дороги, бачили ДТП, або володієте інформацією про обставини аварії, правоохоронці просять повідомити про це до Козельщинського відділення поліції за телефонами 099-239-46-19, 099-100-17-27. Конфіденційність гарантують.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2018, 11:29 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації