Вхід | Реєстрація

Міський голова Микола Глухов вимагає від підлеглих навести лад на дорогах

Міський голова Микола Глухов вимагає від підлеглих навести лад на дорогах
17 лютого на щотижневій апаратній нараді із заступниками та керівниками управлінь та відділів міськвиконкому міський голова  Микола Глухов гостро підняв питання щодо очищення від намерзлої криги автодоріг міста. Керівникам управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та УЖКГ поставлено завдання залучити до цих робіт трактори з фрезою та важку техніку, яка повинна особливо у нічний час йти перед грейдером та збивати льодові нарости.
Крім того, Микола Глухов наголосив, що працівники шляхово-ремонтно-будівельного управління вже сьогодні повинні вийти на вулиці міста та  проводити розчищення ливнівок, щоб коли почнеться стрімке танення снігу ливнева каналізація була готова прийняти талу воду з вулиць Кременчука.
Микола Володимирович також звернув увагу комунальників та керівника міського управління освіти на необхідність огородження місць, де спостерігається велика кількість навислих бурульок, щоб убезпечити від травм  кременчужан, особливо учнів навчальних закладів.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 16:18 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації