Вхід | Реєстрація

Спочатку повісив, а потім розкаявся

Спочатку повісив, а потім розкаявся

Спочатку повісив, а потім розкаявся: жителя Семенівського району судитимуть за жорстоке поводження з тваринами.

Лубенська місцева прокуратура направила до суду угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та 46-річним жителем Семенівського району, який обвинувачується у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 299 КК України, повідомив прокурор відділу прокуратури Полтавської області Євген Нетикша.  

За інформацією прокурора, досудовим розслідуванням встановлено, що у  серпні 2017 року зазначений громадянин приманив до себе безпритульного пса, а потім прив’язав до його шиї мотузку і повісив на дереві. Через кілька днів таким же чином він розправився з іншим безпритульним собакою.

Свої вчинки обвинувачений пояснив тим, що нічийні тварини є небезпечними для людей, а особливо для маленьких дітей, хоча у скоєному він розкаюється.

Судово-психіатрична експертиза визнала чоловіка осудним.

Довідково: ч. 3 ст. 299 КК України – жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі безпритульними тваринами, що вчинене умисно та призвело до загибелі тварини, вчинене з хуліганських мотивів щодо двох тварин.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2018, 10:51 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації