Вхід | Реєстрація

Кременчужанин поцупив з магазину коньяк і три шоколадки

Кременчужанин поцупив з магазину коньяк і три шоколадки

Кременчуцькі патрульні затримали громадянина за підозрою у крадіжці алкоголю та шоколаду.

12 березня, близько 13-ї години, патрульні поліцейські отримали виклик в один із супермаркетів, що на вулиці Троїцькій. Заявниця повідомила, що невідома особа викрала алкогольні напої та шоколад.

Під час обстеження прилеглої території патрульні виявили схожого за прикметами громадянина. Поспілкувавшись із ним інспектори встановили його особу, то був 29-річний місцевий житель. Під час поверхневої перевірки у нього виявили алкоголь та солодощі.

Інспектори затримали цього громадянина та для подальшого з’ясування обставин події передали слідчо-оперативній групі Кременчуцького відділу поліції.


Автор: За інформацією Кременчуцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2018, 14:40 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації