Вхід | Реєстрація

У Іванівці розіграли «Кубок єдності»

У Іванівці розіграли «Кубок єдності»

Такий вид спорту, як волейбол, у селі Іванівка за масовістю та популярністю поступається лише футболу. Тому, за підтримки адміністрації Іванівської загальноосвітньої школи, місцеві спортсмени ініціювали проведення волейбольного «Кубка єдності».

Участь у змаганнях взяли не лише жителі Іванівки, а й команди з сусідніх сіл Кобеляцького та Новосанжарського районів: «Іванівка-1», «Іванівка-2», «Іванівка-3», «Іванівка-школа», «Оріль» (Канави), «Бродщина», «Самарщина» і «Суха Маячка».

Колективи були розділені на дві групи. Після урочистого відкриття турніру розпочалися поєдинки. Усі команди налаштувались на перемогу і показали цікаву, безкомпромісну та результативну гру. І якщо лідери груп визначались після перших трьох турів, то боротьба за другі місця була настільки запеклою, що майже половина поєдинків проходили в три партії.

У результаті групових ігор у змаганнях за третє місце зустрілися команди «Самарщина» та «Іванівка-школа». Школярам довелось докласти чимало зусиль, аби вибороти перемогу в гостей. Перше-друге місця розіграли місцеві колективи «Іванівка-1» та «Іванівка-2». Поєдинок був надзвичайно видовищним та емоційним. З мінімальним розривом перемогу здобула команда «Іванівка-2».

Переможці турніру отримали перехідний кубок, грамоту та пам’ятні медалі, а призери змагань — грамоти і кубки.

Кращими гравцями «Кубка єдності-2018» визначено Сергія Климаня, Давида Матвієнка та Віталія Товкеса.

Спортивний клуб Іванівської загальноосвітньої школи щиро дякує всім учасникам змагань, а окремо – Андрію Фузі, який надав спонсорську допомогу в проведенні турніру.


Автор: Станіслав КІШІНСЬКИЙ, учитель фізичної культури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2018, 15:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації