Вхід | Реєстрація

На шляхопроводі в Бутенках закінчується будівництво останньої опори

На шляхопроводі в Бутенках закінчується будівництво останньої опори

У рамках реалізації державного інвестиційного проекту з розвитку автодороги Н-31 Дніпро–Царичанка–Кобеляки–Решетилівка продовжується будівництво шляхопроводу через залізницю в селі Бутенки Кобеляцького району. Три опори готові до укладання балок, четверта — на стадії бетонування.

Керівництво Служби автодоріг особисто контролює хід будівництва об’єкту. Автомобільна дорога Дніпро–Царичанка–Кобеляки–Решетилівка з’єднує по найкоротшій відстані Дніпро з Полтавою та Києвом, а також районні центри Решетилівку, Кобеляки, Царичанку, Петриківку. Керівництво Служби автомобільних доріг, яка є замовником будівництва, постійно контролює хід робіт під час спорудження об’єкту.

— У зв’язку з тим, що за останні роки значно змінився автопарк вантажних автомобілів для міжнародного сполучення та легковиків індивідуального користування, інтенсивність руху цією дорогою постійно збільшується. Відтак і виникла необхідність розширення проїзної частини, будівництва обходів п’яти населених пунктів та спорудження дворівневої розв’язки та шляхопроводу через залізницю в Кобеляцькому районі, — розповідає начальник Служби автомобільних доріг Володимир Трояновський.

На шляхопроводі в селі Бутенки всього буде споруджено дві підпірні стінки та 12 колон (по 6 колон на кожній опорі). Роботи виконує компанія «Маст-Буд». Перші балки підрядник планує укладати в середині квітня. Вони будуть розташовані безпосередньо над залізничними коліями. Об’єкт будується за кошти державного бюджету. Згідно графіків споруду планують закінчити до кінця 2018 року.


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2018, 11:17 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації