Вхід | Реєстрація

21 весняний концерт

21 весняний концерт

Кожної весни, протягом 21 року, успішно проходять звітні концерти вихованців фортепіанного відділу викладача школи естетичного виховання Людмили Покотілової. Такі заходи користуються популярністю.
Близько 20 учнів Людмили Анатоліївни ретельно готуються до такого концерту, щоб показати своїм батькам, на що здатні.

11 березня у святково оформленому актовому залі школи о 10 годині вже не було місць. Винуватці свята, їхні батьки і рідні заполонили зал, очікуючи виступи артистів. Господиня заходу Людмила Покотілова, привітавши присутніх, оголосила першого виконавця.

Кожен виступ дитини (від першого до сьомого класів) глядачі підтримували щирими оплесками. Було помітно, що музиканти надзвичайно хвилювалися, адже за їхнім переконанням, грати перед своїми рідними – найвідповідальніша справа. Юні артисти не тільки грали, а й співали. У програмі були народні твори, композиції старовинних і сучасних класиків, музика з кінофільмів, мультиків та репертуару відомих оркестрів і співаків. Спеціально на свято приїхала колишня випускниця класу, а нині студентка Дніпропетровської Академії музики, Віталіна Псарьова. Дівчина дала справжній майстерклас, виконавши складні фортепіанні твори. Віталіна — гордість школи та перспективна талановита піаністка. Завершилася концертна програма піснею про добро у виконанні тріо «Позитивчик». За встановленою традицією, у ході концерту батьки відгадували твори, що звучали у виконанні їхніх дітей. Викладача Людмилу Покотілову від імені батьків привітала Наталія Мітлицька, мама однієї з учениць, та побажала педагогу натхнення і творчої енергії в роботі. На згадку про свято вихованці разом зі своїм учителем зробили світлини, а потім залюбки ласували солодощами, які приготували для багаточисленного дитячого колективу батьки.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2018, 17:32 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації