Вхід | Реєстрація

На Полтавщині СБУ затримала учасників організованого угруповання

На Полтавщині СБУ затримала учасників організованого угруповання

Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області спільно з працівниками ГУ Нацполіції Полтавщини затримали у Горішніх Плавнях на учасників організованого угруповання, яке займалося розбійними нападами.

 

Правоохоронці встановили, що очолював угруповання кримінальний авторитет, так званий «смотрящий» за містом. Упродовж 2017 та 2018 років бандформування здійснило низку розбійних нападів, грабежів та вимагало гроші у місцевих комерсантів та мешканців. Угруповання також контролювало збут наркотичних та психотропних речовин у регіоні.

Оперативники спецслужби задокументували майже десять епізодів протиправної діяльності учасників угруповання. Правоохоронці затримали ватажка бандформування та трьох спільників на вулиці міста.

Під час проведення слідчих дій співробітники СБ України вилучили у зловмисників гроші та наркотичні засоби.

Операція проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.

Триває досудове розслідування.

 


Автор: Прес-група УСБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2018, 11:29 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації