Вхід | Реєстрація

У Полтаві в тролейбус «в’їхав» позашляховик

У Полтаві в тролейбус «в’їхав» позашляховик

Подія сталася 17 березня, близько 20:00 по вулиці Сінній.

За попередньою інформацією, відбулося зіткнення автомобіля «Chery Tiggo», під керуванням 56-річного полтавця та тролейбуса. Водія та 44-річного пасажира «Chery» доставлено до медичного закладу з травмами.

Поліція встановлює обставини та причини аварії.

Шановні водії, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції, рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом фар, при виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху та дорожніх знаків.пішоходи, запам’ятайте, що на слизькій дорозі миттєво зупинити автомобіль неможливо, адже його гальмівний шлях збільшується щонайменше вдвічі. Перш ніж вийти на проїжджу частину упевніться, що до транспортних засобів достатня відстань для безпечного переходу дороги, в темну пору використовуйте на одягу «флікери» (світловідбиваючі елементи).

Запам’ятайте, що дотримання цих елементарних порад допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах.


Автор: Патрульна поліція Полтави


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2018, 12:05 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації