Вхід | Реєстрація

Кобеляцька прокуратура вимагає скасувати договір оренди на землю вартістю 20 мільйонів гривень

Кобеляцька прокуратура вимагає скасувати договір оренди на землю вартістю 20 мільйонів гривень

З метою захисту інтересів держави Кобеляцька місцева прокуратура звернулася до Господарського суду Полтавської області з позовною заявою, в якій вимагає визнати недійсним договір оренди і зобов’язати приватне господарство повернути із незаконного користування земельну ділянку державного лісового фонду. Про це повідомив заступник керівника Кобеляцької місцевої прокуратури Ігор Степаненко.      

Підставою для пред’явлення позову став виявлений факт неправомірної передачі земель суб’єкту господарювання. Зокрема, у вересні 2012 року розпорядженням голови Решетилівської районної державної адміністрації на підставі договору оренди приватному підприємству була передана земельна ділянка державного лісового фонду на території Малобакайської сільської ради Решетилівського району, розташована за межами населеного пункту.

«За умовами договору 158 га площі, вартість якої – понад 20 млн. грн., передали у користування суб’єкту господарювання строком на 25 років. При цьому орендна плата за всю земельну ділянку складала лише 800 грн. щомісяця», - зазначив прокурор.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2018, 15:28 | Решетилівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації