Вхід | Реєстрація

Тато, мама і я – спортивна сім’я

Тато, мама і я – спортивна сім’я

Леонід, Таміла та їх син Денис стали кращою спортивною родиною серед 14 претендентів на перемогу.

Минулого тижня майже півтора десятки кобеляцьких родин взяти участь у традиційних змаганнях «Тато, мама і я — спортивна сім’я». Під час спортивного заходу вони перевірили свої фізичні якості, спритність, влучність та вміння працювати в команді. Змагання відбулися у суботу в спорткомплексі «Іскра». Знаково, що за дванадцять років, відколи започаткований цей турнір, у 2018‑му заявилась найбільша кількість команд.

У змаганнях взяли участь родини з усього Кобеляцького району: Скрильники з Дрижиної Греблі, Прилуцькі з Іванівки, Семенюк з Придніпрянського, Татарко з Сухинівки, Бібіни з Червоних Квітів, Удовіцькі з Озер, Антонови з Коваленківки, Яланські з Світлогірського, Ценціпер і Падалко з Біликів, Неживі з Дашківки та Опари з Бутенок. Вітрову Балку представляли одразу дві родини Бикових. Найменшим учасником виявився Максим Прилуцький (2011 року народження). Ветераном змагань став 41‑річний Олександр Антонов, який виступав разом із дружиною Інною та донькою Юлею. П’ять років тому сім’я Антонових ставала переможцем цих змагань. Тоді капітаном команди був дев’ятирічний син Саша.

Детальніше читайте тут: http://exo.in.ua/news/40056


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2018, 14:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Haimolt / 22 березня 2018, 18:19
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації