Вхід | Реєстрація

Не забудьте перейти на літній час

Не забудьте перейти на літній час

Цього року ми переходитимемо на літній час, як і зазвичай, в ніч на останню неділю березня, 25 числа. О третій ночі українцям слід перевести стрілку годинника на одну годину вперед, аби він показував 4:00.

Співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень Лідія Ткаченко розповіла, що Україна запозичила практику переходу на літній та зимовий час із Заходу. За її словами, існують розрахунки закордонних вчених, які доводять економічний ефект від переведення годинника щодо економії електроенергії. Та для деяких людей це є значним чинником стресу, яких і так в нашому житті чимало.

Найбільше, на думку фахівця, зміну часу відчувають люди, які працюють за жорстким графіком і повинні щодня прокидатися в той самий час, до того ж дуже рано, щоб не спізнитися на роботу. Ті ж, у кого графік роботи гнучкий, переносять таке переналаштування значно легше.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2018, 12:47 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації