Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтавщини продовжують надавати допомогу водіям, що стали заручниками негоди

Рятувальники Полтавщини продовжують надавати допомогу водіям, що стали заручниками негоди

Протягом 20 березня співробітники підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України неодноразово залучались до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов. Зокрема, рятувальники у Пирятинському, Чорнухинському, Гребінківському, Лубенському, Семенівському, Новосанжарському, Кобеляцькому, Оржицькому, Полтавському районах відбуксирували 11 вантажівок та 6 легкових автомобілів, в яких перебували 22 людини.

Так, 20 березня о 21:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на 30 кілометрі автодороги Полтава-Кременчук, поблизу с. Лелюхівка Новосанжарського району 5 вантажних автомобілів застрягли у сніговому заметі. Бійці ДСНС, які прибули на виклик, відбуксирували вантажівки на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися 3 чоловіки особового складу 2-го Державного пожежно-рятувального посту та 1 одиниця техніки.

Роботи по наданню допомоги водіям на автошляхах Полтавської області тривають. Так, 21 березня о 06:35 до рятувальників звернулися про допомогу відбуксирувати легковий автомобіль «Mitsubishi», який, внаслідок складних погодних умов, поблизу м. Кобеляки з’їхав у кювет та не міг самостійно продовжити рух. Рятувальники, що прибули на виклик, відбуксирували авто на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися 4 чоловіки 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2018, 15:20 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації