Вхід | Реєстрація

Ольга Алєксєєнко стала «Міс НВК»

Ольга Алєксєєнко стала «Міс НВК»

Минулої п’ятниці в міському загальноосвітньому навчальному закладі провели конкурс краси і грації, на якому обрали найталановитішу та найелегантнішу старшокласницю.

За звання «Міс навчально-виховного комплексу — 2018» змагались чотири конкурсантки: восьмикласниці Анжела Яковенко і Таїсія Дейнека, дев’ятикласниця Анна Стокоз та учениця 11 класу Ольга Алєксєєнко. Дівчатам необхідно було пройти шість етапів конкурсної програми. Виступи учасниць оцінювали працівники відділу культури Дмитро Бобрищев і Альона Єлізарова, учитель інформатики Юрій Носко, випускник НВК 2016 року Ростислав Маньківський.

У першому етапі конкурсу дівчата вийшли на сцену у вишитих костюмах. Їм необхідно було продемонструвати свій образ і продефілювати перед глядачами.

Наступний етап — «Давайте познайомимось», де конкурсантки в оригінальній формі представили себе. Анжела й Анна розповіли про свої захоплення у віршованій формі, а виступи Таї та Олі супроводжувались презентаційними роликами.

У третьому завданні «Образ дівчини» учасниці показали себе в побутовому, літературному, історичному образах. Анжела Яковенко пояснила, що кожна дівчина — це, в першу чергу, господиня, яка і в домі порядок наведе, і голодними своїх рідних не залишить. А щоб довести свою думку, вона приготувала для журі вареники. Тая Дейнека з’явилась у образі України і продекламувала уривок із вірша. Оля Алєксєєнко перетворилась на історичну постать княгиню Ольгу. Аня Стокоз була україночкою.

Далі дівчата продемонстрували глядачам свої таланти і творчі здібності. Анжела і Оля декламували вірші, Тая заспівала музичну композицію, Аня виконала східний танець. До речі, остання конкурсантка підготувала свій виступ дуже оригінально. За сценарієм, у одному королівстві засумував правитель. Не могли нічим його розважити жителі королівства. Тоді правителю запропонували одружитись. Та жодна претендентка йому не подобалась, аж доки він не потрапив до шамаханської цариці, роль якої виконала Аня. Своїм східним танцем вона підкорила серце чужоземця.

У «Танцювальному» етапі учасниці разом виконали сучасний танець, де показали свої хореографічні уміння.

Заключний етап називався «Зірки Голлівуду». Дівчата одягли вечірні сукні. Вони наскільки відповідально підійшли до цього завдання, що їх справді можна було порівняти з голлівудськими кіноактрисами.

У перерві між конкурсними етапами глядачам не давали сумувати юні шкільні артисти, які розважали присутніх піснями.

За рішенням суддівської колегії, Анжела Яковенко отримала титул «Міс Артистичність», Таїсія Дейнека стала «Міс Оригінальність», Анна Стокоз — «Міс Грація». Ольга Алєксєєнко завоювала відразу два титули: «Міс Чарівність» та «Міс НВК — 2018». За участь у конкурсі дівчата отримали подарунки, а переможниця ще й корону.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2018, 10:27 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації