Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії долучились до Міжнародного конкурсу

Вихованці Кременчуцької виховної колонії долучились до Міжнародного конкурсу

22 березня 2018 року вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія» долучились до виготовлення творчих робіт в рамках Міжнародного «Конкурсу без кордонів!».

Захід організували за ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Інше життя». Юнаки із завзяттям та інтересом долучились до виготовлення творчих робіт на виставку «INSHE ART – Весеннее вдохновение». Проявили свої фантазії і здібності у яскравих та оригінальних композиціях. Основним знаряддям праці стали умілі руки хлопців, неймовірна творчість, креативність та талант. В подальшому роботи будуть розміщені у виставковій залі Національного історико-культурного заповідника «Київська фортеця».

«Конкурс весняних робіт проводиться у рамках реалізації благодійних проектів Міжнародної асоціації ЮНЕСКО, проекту фонду «В ім’я життя на Землі!» та програми фонду «Майстерня творчості»», - наголосив начальник колонії Олександр Сайко.


Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2018, 11:09 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації