Вхід | Реєстрація

Полтавців закликають добровільно здати незареєстровану вогнепальну зброю

Полтавців закликають добровільно здати незареєстровану вогнепальну зброю

Останнім часом на території Полтавської області спостерігається тенденція до збільшення кількості надзвичайних подій, пов’язаних з необережним поводженням із боєприпасами, а також фактів використання зловмисниками в якості знарядь вчинення злочинів вибухових речовин та пристроїв.

Управління СБ України в Полтавській області закликає усіх громадян негайно здати в органи поліції незареєстровану вогнепальну зброю, боєприпаси та інші вибухові пристрої.

“Нагадуємо, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який передбачена кримінальна відповідальність.Громадяни, які добровільно звернулися до правоохоронних органів для здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. Шановні громадяни, якщо вам стало відомо про факти незаконного зберігання зброї чи інших засобів ураження негайно звертайтесь до правоохоронних органів за телефонами: 0532-511-838, 068-858-0313 – Управління СБУ в Полтавській області або до Національної поліції за номером -102.

Безпека громади-відповідальність кожного!


Автор: Прес-група УСБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2018, 11:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації