Вхід | Реєстрація

У Кременчуці водій напідпитку та без прав влаштував ДТП

У Кременчуці водій напідпитку та без прав влаштував ДТП

Патрульні встановили обставини ДТП, що скоїв водій з ознаками алкогольного сп'яніння.

25 березня патрульні поліцейські отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих.
На місці події інспектори з'ясували, що 27-річний водій транспортного засобу ЗАЗ-110307 рухаючись проспектом Свободи не дотримався безпечної дистанції та здійснив наїзд на автомобіль Chevrolet.

Під час встановлення обставин ДТП патрульні помітили, що водій "Таврії" має ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік пройшов процедуру освідування. Результат підтвердив підозри патрульних, алкотестер показав - 2,34 проміле.

Також, кермувальник не мав права керувати цим транспортним засобом.

Водій ЗАЗу отримав три адмінматеріали за статтями: 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ чи іншого майна), 126 (керування ТЗ без відповідних документів) та 130 (керування ТЗ у стані сп'яніння).

Загалом за минулі вихідні патрульні поліцейські виявили та задокументували 13 фактів керування транспортними засобами водіями, що мали ознаки алко- чи нарко- сп'яніння.

Шановні водії, пам'ятайте, що сідаючи за кермо у стані сп'яніння ви несете загрозу не лише власному життю і здоров'ю, а і наражаєте на небезпеку інших учасників дорожнього руху! Не керуйте напідпитку!


Автор: Патрульна поліція Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2018, 13:09 | Кременчук | Надзвичайне
1. Zorn / 26 березня 2018, 14:33
Капець, які жахливі новини: грабежі, ДТП, зброя, пожежі,... Додайте ще бійку Гунжелядля повного натюрморту. Тиждень на «Ехо» розпочинається з суцільного "позитиву".
2. Beri Mor / 26 березня 2018, 16:45
1.Zorn
« Додайте ще бійку Гунжелядля повного натюрморту. Тиждень на «Ехо» розпочинається з суцільного "позитиву".»

Чому немає подробиць?Вже всі ЗМІ повідомили про зламаний ніс Гунжелихи,а «ехо» все ніяк не роздуплиться.Як завжди,"на ручнику".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації