Вхід | Реєстрація

У Миргороді затримали київських аферистів

У Миргороді затримали київських аферистів

Минулого року Миргородська місцева прокуратура повідомляла про засудження жителя Запоріжжя за вчинення тринадцяти шахрайств на території міста. Однак, попри усі застороги з приводу шахрайств, на гачок аферистів знову потрапляють літні люди та довірливо віддають їм свої заощадження. Шахраї, зазвичай, б’ють на емоції та переконують: діяти потрібно терміново, і кожна секунда затримки – може вартувати життя. Завдання афериста – викликати стрес і змусити людину вимкнувши розум, керуватися емоціями.

Цього разу до Миргорода приїхали двоє киян. Їх спільник телефонував на стаціонарні телефонні номери і, представляючись лікарем, повідомляв, що родичі потерпілих потрапили в дорожньо-транспортну пригоду та для термінового проведення операції необхідні кошти. Через незначний проміжок часу до будинків пенсіонерів приходили «працівники лікарні» та забирали гроші. Жертвами «лікарів» стали три жінки, найстаршій з яких 83 роки. Про це повідомили у Миргородській міськраді.

22 березня прокурором Миргородської місцевої прокуратури погоджено підозри шахраям у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України, а також клопотання про обрання щодо них запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

Триває робота прокурорів Миргородської місцевої прокуратури та слідчих СВ Миргородського ВП над завершенням досудового розслідування.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2018, 12:34 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації