Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік потрапив під потяг

У Полтаві чоловік потрапив під потяг

Подія сталася близько 14 години 27 березня неподалік залізничного переїзду по вулиці Зіньківській.

До оперативних служб міста інформацію повідомили перехожі, які стали свідками трагедії та машиніст спеціального шляховимірювального потягу.

У результаті пригоди полтавець, 1957 року народження, отримав численні травми різних частин тіла, а також травматичну ампутацію лівої гомілки. Автомобілем екстреної медичної допомоги його доправили до реанімаційного відділення однієї з лікарень Полтави, за його життя зараз борються медики. Поліцейські відділення поліції № 1 наразі встановлюють обставини події.


Автор: Відділення №1 поліції міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2018, 13:11 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації