Вхід | Реєстрація

Кобеляки – 2018

Кобеляки – 2018

Під такою назвою в нашому місті пройшов обласний дитячий турнір з настільного тенісу.

У перший день весняних канікул 35 юних любителів малої ракетки з Козельщини, Хорола, Решетилівки та Кобеляк взяли участь у змаганнях у трьох вікових групах серед хлопців і дівчат. Кількагодинні баталії визначили переможців. Ними стали: серед дівчат 2003-2006 року народження — Яна Зарівчацька (Козельщина), Антоніна Федоренко (Хорол) і Яна Гордієнко (Козельщина); 2006–2007 року народження — Юлія Баран (Решетилівка), Анастасія Дерев’янко (Козельщина), Жанна Коваленко (Кобеляки).

Кращою серед учениць 2008 року народження і молодших стала Марія Урухпаєва з Кобеляк. Серед хлопців 2003–2005 р. н. — Владислав Іванчатенко (Хорол), Єгор Коваленко (Кобеляки), Владислав Вакуленко (Козельщина); 2006–2007 р. н. — Станіслав Кравчун (Решетилівка), Олександр Жеглатий (Козельщина) і Денис Мирний (Кобеляки); 2008 р. н. і молодші — Данило Гирман, Роман Гордієнко та Владислав Іщенко (усі з Козельщини).

Переможці та призери були нагороджені грамотами і подарунками. Віриться, що турнір надовго залишиться у пам’яті його учасників, тренерів, вболівальників і батьків юних спортсменів, які стали свідками цього маленького свята настільного тенісу.

Змагання пройшли за підтримки ТОВ АФ «Добробут».


Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури Кобеляцького НВК №1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2018, 11:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації