Вхід | Реєстрація

У Бутенках виявили автомобіль, двигун якого перебуває в розшуці

У Бутенках виявили автомобіль, двигун якого перебуває в розшуці

Навіть якщо при дослідженні транспортного засобу експерт зробив висновок, що номерні позначення агрегатних частин справжні, без ознак підробки – це не гарантує успішного завершення реєстрації автомобіля чи мотоцикла - як це сталося, наприклад, у територіальному сервісному центрі МВС № 5346, що у селі Бутенки Кобеляцького району.

З метою реалізувати свій автомобіль ВАЗ 21063 1986 року випуску, жителька Козельщинського району звернулася до сервісного центру, щоб зняти його з обліку. Результат  експертного дослідження дозволив перейти до завершального етапу зняття з реєстрації. Аж тут сталася несподівана халепа!

У ході перевірки автомобіля по інформаційним базам, адміністратор виявив співпадіння номерного позначення встановленого двигуна з номерним позначенням двигуна автомобіля, який перебуває в розшуку.

На місце події  була викликана слідчо-оперативна група Кобеляцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

Шановні автовласники! Часто, заощаджуючи кошти, громадяни легковажно купують агрегатні частини транспортних засобів, не перевіряючи їх на предмет відсутності підробки чи викрадення.

Подовжуючи життя вашим улюбленцям, у сервісних центрах МВС наполегливо радять відповідально підходити до ремонту транспортного засобу, не порушуючи чинного законодавства.


Автор: Прес-служба РСЦ МВС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2018, 11:53 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації