Вхід | Реєстрація

Сміємося над собою

Сміємося над собою

У неділю 1 квітня в Україні відзначатиметься День сміху. І хоча це свято є неофіційним і не внесене до календаря, та йому можна присвоїти статус міжнародного. Про День сміху знають і в Україні, і в Німеччині, і у Великобританії, і навіть на Сході.

Існують різні версії походження цього свята. Більше двох тисячоліть тому в Римі відзначали День Дурнів, що за традиціями схожий на сучасне 1 квітня. Щоправда, його святкували у середині лютого.

Жартувати полюбляли і в Древній Індії. Індуси святкували 31 березня День Жартів. А древні ірландці розігрували один одного 1 квітня. Деякі народи пов’язували 1 квітня з днем весняного рівнодення і вважали цю дату початком Нового року. А обов’язковим атрибутом відзначення свята були жарти і веселі витівки.
Редакція тижневика також не відходить від цієї традиції, тому пропонує читачам трішки повеселитись. Як відомо, найкраще сміятись над собою. Тому пропонуємо вам прочитати «шедеври» штатних кореспондентів та дописувачів, які коректори відібрали під час перевірки статей. Також чимало цікавих і веселих оголошень передали в редакцію саме ви, наші читачі.

 

Що написано пером…

«У імпровізованому залі котяться перші, але не останні сльози».

«2 жовтня стартував розіграш кубка з ветеранів».

«Олена Іванова всиновила свою доньку Наталію».

«Веселою була розповідь колишньої доярки Ірини Гриценко. Коли на ферму привезли корів із Німеччини, жінка не знала, як з ними порозумітися, та врешті-решт знайшла спільну мову».

«Не зважаючи на наявність 3‑х педагогів, у школі проводяться цікаві заходи та триває нормальний навчальний процес».

«Щоб не допустити африканської чуми свиней у районі, була створена протиепізоотична комісія при райдержадміністрації».

«У спортивній установі тепло і затишно, тому що вона утеплилася двома вхідними дверима, а також поповнилася новим спортивним обладнанням: гантелями, еспандерами, килимами для єдиноборств та біговою доріжкою».

«Зелена красуня після карантину завітала в гості до школярів».

«У цьому році виступи учасників самодіяльності були особливими, адже мали високоякісний музичний супровід. Записи лунали із нового музичного центру, який нещодавно подарував школі депутат обласної ради».

«Дитячі піснеспіви супроводжувалися на фоні мультимедійного екрану».

«Паралельно Тетяна Павлівна оперувала до педагогів».

«Під магазином було помічено сплячого чоловіка, який перебував у глибокому стані алкогольного сп’яніння».

«Дія гарячого харчування учнів продовжена до кінця 2017 року».

«… прізвищ ветеринара та собаки жінка не назвала».

«Для селян свято села — це послухати концерт, відволіктись від сільських клопотів, із задоволенням потанцювати під живе виконання замовлених співаків».

«А ще голова і на місцеві цвинтарі завітає, і не просто так, а з сокирою…»

«Некеровані автомобілі допустили зіткнення з мопедом, який рухався поруч».

«Неповнолітньому Олегу працівниками поліції була надана допомога щодо обігріву та вживання їжі, оскільки, за словами останнього, він не вживав їжу близько доби».

«У місцевому будинку культури зібралися похилі люди».

«Громадськість слухала Світлану Сергіївну, а вона — їх. Кожен почув для себе те, що хотів».

«Для збереження славного спокою бажано у кожному дворі мати собаку, а також і самим виявляти пильність та обережність».

«На літературний захід зібралися місцеві жителі, а також молодь у обличчях одинадцятих класів навчально-виховного комплексу».

«Стара башта вже не виконувала своїх можливостей».

«Корови повинні спати вдома» (заголовок).

«Напередодні свята, а точніше, 2 місяці потому, дівчину, яка приїхала із Полтави в гості до подруги у Царичанку, надзвичайно вразили краєвиди Приорілля».

«До гри на духових інструментах додавалися і ритмічні танцювальні рухи, різноманітні речові скандування та інші цікаві елементи, які було цікаво спостерігати глядачам».

 

Як кажу, так і пишу

Досить кумедно і оригінально читачі заповнюють оголошення, які подають у газету. Інколи з тексту навіть не зрозуміло, що саме читач хоче продати чи купити.

Одне з таких оголошень заповнила кобелячанка:

Якби це оголошення спершу потрапило до поліції, то жінку могли б притягти до кримінальної відповідальності.

 

Жінка на ім’я Віра продавала автомобіль ГАЗ-24. У тексті самого оголошення не було нічого незвичного. А от підпис насторожив усю редакцію. Після номера телефону вказувалось «Вєра, кров, кишки».

 

Іноді продавці можуть вигадувати власні кольори, як це було в оголошенні про диван.

Можливо, власниця м’яких меблів полюбляє переглядати інтелектуальну програму, у якій бере участь Борис Бурда. І колір його обличчя дуже схожий на колір оббивки дивану.

 

Сучасна електронна техніка розвивається дуже стрімко. З кожним днем з’являються нові технічні винаходи, які полегшують життя людини. Одну з таких новинок вирішив продати читач тижневика.

Жартуйте та веселіться до схочу, адже говорять, що сміх продовжує життя. Головне, щоб ваші жарти були добрими і тільки покращували настрій.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2018, 09:18 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації